Lake Mead middagscruise

Lake Mead middagscruise

Pris fra 1053 kr

Kom ud af Las Vegas for en dag fyldt med frisk luft og solskin, og tag på et fantastisk middagscruise ombord the Desert Princess. Oplev den enestående udsigt, det unikke landskab og dyrelivet omkring Lake Mead. 

Mississippi-stil flodbåden er bygget specielt til at cruise på Lake Meads blå, rolige vand. Inden i de to aflukkede dæk holder air conditioning det dejligt køligt og ude på det åbne dæk kan du mærke vinden i håret og ørkensolen på dit ansigt. 

Nyd en fortryllende aftentur, mens du sejler rundt på en af verdens største menneskeskabte søer, Lake Mead. Du kommer også til at få en unik udsigt til Hooverdammen, som tårner over dig. 

Mens du er ombord på the Desert Princess vil du nyde en lækker middagsoplevelse, som består af valg mellem oksekød, fisk, kylling, pasta eller vegetariske retter. Der er også mulighed for at tilkøbe alkohol ombord på båden. 

Højdepunkter:
- 2 timers langt Lake Mead middagscruise
- Transport med en luksusbus
- Fotostop ved det ikoniske 'Welcome to Las Vegas'-skilt
- Valg mellem oksekød, kylling, fisk, pasta eller vegetarretter

Varighed: ca. 6 timer

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- I prisen er inkluderet gratis afhentning og afsætning ved dit hotel med adresse på The Strip, eller lige ved The Strip. Senere i bestillingsprocessen bliver du spurgt om dine hotel detaljer. Afhentningstid på dit hotel er mellem 13:30 og 15:00. 
- Mellem 24 og 48 timer før din tur dato, skal du ringe til vores agent i Las Vegas for at aftale præcis afhentningstid på dit hotel på The Strip, eller lige ved The Strip. På den e-billet du modtager umiddelbart efter du har gennemført din bestilling, vil vores agents telefon nummer tydeligt fremgå.
- Turen foregår på engelsk.
- Børnebilletter er tilgængelige for børn under 2 år. 
- Hoteltransport er tilgængeligt fra hoteller på Las Vegas Strip og Downtown-området. 
- Passagerer med pacemaker kan ikke komme ind i Hooverdammen på grund af brugen af elektromagneter. 
- Mad og drikke er ikke tilladt inden i Hooverdammen. 
- Følgende er ikke tilladt at medbringe ombord på bussen pga. sikkerhedsregler i Hooverdammen: Baggage, store rygsække, kufferter, kølebokse eller alkohol.  
- Denne tur opererer på søndag, tirsdag og torsdag.  

 

Bestil billetter

Dato
Lake Mead middagscruise Info

Lake Mead middagscruise
Denne tur inkluderer transport til og fra dit hotel.

Info

Lake Mead middagscruise
Lake Mead middagscruiset varer ca. 6 timer, fra kl. 15.45.

Vejviser

Vejviser
Se, hvor Lake Mead ligger:

Kort Kort

Dansk
scroll flags right
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv