Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Las Vegas Night Strip tur m. champagne

Lignende kategorier

Las Vegas Night Strip tur m. champagne

 
Fra 276 kr
Kom med os på en tur til den famøse Las Vegas Strip! Vores første stop bliver det velkendte 'Welcome to Las Vegas'-skilt, hvor der vil være rig mulighed for at snappe et par billeder og nyde en skål i champagne. 

Udforsk verdens største chokoladespringvand, som du får et kig ind i Bellagio-konservatoriet. Du kommer også til at se Bellagio-hotellets spetakulære springvandshow. Det er et fantastisk show og et af de største springvand man kender til. Bliv taget tilbage som springvandet skyder vand 73 meter op i luften og oplev, hvordan springvandene er koregraferet til musik, som for eksempel numre som "Viva Las Vegas", "Luck Be a Lady" and "My Heart Will Go On".  

Vi har gemt det bedste til sidst som du kommer til at opleve de mest populære lys- og lydshow i Las Vegas bragt til dig af Viva Vision, som se spiller "Tribute to the Queen" ved the Fremont Street Experience. 

Højdepunkter:

- Fotostop ved det ikoniske 'Welcome to Las Vegas'-skilt
- Transport med en luksusfestbus
- Verdens største chokoladespringvand
- Oplev de største springvand

Varighed: ca. 3 ½ timer

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- I prisen er inkluderet gratis afhentning og afsætning ved dit hotel med adresse på The Strip, eller lige ved The Strip. Senere i bestillingsprocessen bliver du spurgt om dine hotel detaljer. Afhentningstid på dit hotel er mellem 17:30 og 19:00. 
- Mellem 24 og 48 timer før din tur dato, skal du ringe til vores agent i Las Vegas for at aftale præcis afhentningstid på dit hotel på The Strip, eller lige ved The Strip. På den e-billet du modtager umiddelbart efter du har gennemført din bestilling, vil vores agents telefon nummer tydeligt fremgå.
- Turen foregår på engelsk.
- Du skal være fyldt 21 år for at kunne deltage på denne tur. 
- Hoteltransport er tilgængeligt fra hoteller på Las Vegas Strip og Downtown-området. Afhentning foregår mellem kl. 17.30-18.50. 
- Denne tur opererer torsdag, fredag og lørdag.  

Åbningstider

Turen varer ca. 3 1/2 time

Bestil

fre, 25 sep 2020

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Forestillingens længde: 3 timer 30 minutter

Vejviser

Las Vegas Night Strip tur m. champagne

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.