Kontakt os

Klik på det emne dit spørgsmål handler om, og vi håber, at du finder dit svar. Hvis ikke, så prøv vores FAQ ellers er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Bestilling

Den nemmeste og hurtigste måde du kan lave en bestilling på er ved at bestille billetter on-line her på siden. Du kan også ringe til vores kundetjeneste, og spørge om hjælp, på telefon 78 75 53 77(Nordisk talende personale), men du skal lave bestillingen online, vi kan ikke lave den for dig. Du kan også maile dine spørgsmål ind til os via vores kontaktformular her på siden.

Har du ikke modtaget din e-billet eller voucher? Udfyld formen med e-mailadresse og bestillingsnummer, og vi sender den til dig igen:

Afbestilling

Generelt kan man ikke ændre eller afbestille billetter, hvilket vi informerer om tidligt i bestillingsprocessen.

Naturligvis vil vi stadig gøre alt i vores magt for at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Bliver du nød til at af- eller ombestille, så e-mail os via kontaktformularen her på siden, og opgiv dit bestillingsnummer så skal vi nok, uden at love noget, se på muligheden for at ændre din bestilling, alternativt, gensælge dine billetter til anden side.

Får vi gensolgt dine billetter, skal dette først godkendes af arrangøren, og siden skal vi modtage kreditnota. Det er ikke usædvanligt, at denne proces tager ret lang tid. Derfor kan der godt gå 1 til 2 uger fra forestillingsdaten, før vi har klar besked om, at dine billetter er gensolgt eller ej. Vi forstår godt, at denne ventetid ikke er optimal for jer, men det er desværre sådan proceduren er, og derfor en nødvendighed for os. Du skal også forvente et afbestillingsgebyr på omkring kr. 50 - 100,- pr. billet, hvis det lykkes os at annullerer eller gensælge dine billetter

Afbestillingsdækning

Her hos LasVegasBilletter.dk kan du købe afbestillingsdækning der dækker dit billetkøb, hvis der mod alt forventning skulle ske et uheld med dig, dem du rejser med og nærmeste familie, eller hvis i bliver ramt af sygdom.

Pris:
Vores afbestillingsdækning koster 5% af den totale købssum.

Afbestillingsdækning dækker:
Du får alle pengene tilbage, på nær prisen for afbestillingsdækningen, uden selvrisiko, hvis du som har bestilt billetterne, nære slægtninge (mand, kone, barn, søskende eller forældre) eller nogen i dit rejseselskab, der skal med til Las Vegas, rammes af akut sygdom, ulykke eller dødsfald. Vores afbestillingsdækning dækker indtil i fysisk rejser til Las Vegas, typisk indtil i ombordstiger (boarder) flyet i Danmark.

Bestilling af afbestillingsdækning:
Afbestillingsdækningen kan kun bestilles samtidig med dine billetter, og kan ikke bestilles som et separat tilkøb. Afbestillingsdækningen er gyldig fra du har bestilt og betalt. OBS: Summen af afbestillingsdækningen betales ikke tilbage ved en evt. afbestilling af billetter.

Anmeldelse af afbestilling
Anmeldelse af afbestillingen skal ske pr. e-mail til helpdesk@ticmate.com inden forestillingsdatoen, hvis dækningen skal være gyldig.

Lægeerklæring
Ingen refusion kan ske uden en lægeerklæring. Senest to uger efter event-datoen skal vi have modtaget lægeerklæringen sammen med en kopi af din afbestillingsdækning. På lægeerklæringen skal lægens navn, adresse og telefonnummer tydeligt fremgå.
Send lægeerklæringen samt bestillingsbekræftelsen pr. post til vores hovedkontor:
LasVegasBilletter.dk ved Ticmate
Magstræde 10C, st.
DK - 1204 København K.

Hvis andre end billetbestilleren afbestiller
Hvis det er andre i selskabet, end bestilleren af billetterne, der bliver nød til at afbestille, behøver vi, foruden lægeerklæring og bestillingsbekræftelsen, et bevis på at I skulle med til eventet/turen sammen med bestilleren af billetterne. Dette kan f.eks. være en kopi af fly- eller hotel bestillingen.

Afbestillingsdækningen dækker ikke
-Hvis du har glemt at tage voucher/e-billet med til Las Vegas.
-Hvis du kommer for sent til eventet/turen, og dermed ikke får adgang til eventet/turen.
-Hvis du fortryder dit køb af billetter.
-Hvis du ikke kan komme med på eventet/turen grundet transport omstændigheder som vi eller arrangøren ikke har skyld i, f.eks. strejke i lufthavn, blandt flyselskaber eller hos andre offentlige transportselskaber.
-Hvis du kommer for sent til flyet.
-Bliver I syge, ramt af ulykke eller dødsfald, når I er i Las Vegas, gælder vores afbestillingsdækning ikke, her henvises til en evt. privattegnet rejseforsikring.
-I tilfælde af naturkatastrofer, så som vulkanudbrud, oversvømmelse, snestorm eller jordskælv.

Afbestillingsdækningen kan ikke tegnes for grupper på over otte personer.

Din e-mailadresse *
Dit navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din meddelelse
En kopi sendes til din e-mailadresse

LasVegasBilletter.dk powered by Ticmate

Dansk filial af Ticmate AB
Telefon: 78 75 53 77
Magstræde 10 C, st
DK-1204 København K
CVR. nummer: 31 79 85 82

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige
Org.nr. 556710-6017
Telefon: +46 8 446 808 44

E-mail E-mail 78 75 53 77 78 75 53 77
Ticmate
Dansk
scroll flags right
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv