Grand Canyon

Oplev det geologiske vidunder bedre kendt som Grand Canyon. Vi tilbyder ture til både den sydlige og vestlige del af kløften. Vores ture inkluderer bl.a. den gamle Joshua Tree-skov, Hualapai Indian Country, panoramisk udsigt over Grand Canyon fra Eagle Point og Grand Canyon Skywalk. Hvis du er på udkig efter den ultimative Grand Canyon oplevelse, så prøv vores heldagstur som kombinerer en tur til Grand Canyons vestlige kant med en helikoptertur, et bådcruise på Colorado River og en tur over den nye Grand Canyon Skywalk.

Grand Canyon
 
Grand Canyon South Rim tur

Grand Canyon South Rim tur

Oplev det geologiske vidunder bedre kendt som Grand Canyon. På denne tur vil du sige svajet væk fra Las Vegas' neonjungle og taget på en tur til et sted du aldrig glemmer. Billeder gør ikke stedet retfærdighed, dets storslåethed skal opleves med egne øjne. Bestil din tur allerede i dag!

Fra 887 kr
Grand Canyon West Rim tur

Grand Canyon West Rim tur

Besøg Grand Canyons vestlige kant, kig udover kløften fra Eagle Point, besøg Hualapai-indianerne, spis frokost med en enestående udsigt fra Skywalk caféen og meget mere. Bestil en tur til Grand Canyon, som du aldrig vil glemme"

Fra 1234 kr
Grand Canyon West Rim tur inkl. skywalk billetter

Grand Canyon West Rim tur inkl. skywalk billetter

Besøg Arizonas mest berømte landemærke og et sandt naturligt vidunder - Grand Canyon. Turen inkluderer en gåtur på the Grand Canyon Skywalk, et fotostop ved Hooverdammen, frokost på Skywalk caféen, stop ved Guano og Eagle Point og meget mere. Køb dine billetter allerede i dag og gør dig klar til en oplevelse som ingen andre.

Fra 1426 kr
Grand Canyon West Rim tur inkl. helikopter, båd & skywalk

Grand Canyon West Rim tur inkl. helikopter, båd & skywalk

Leder du efter den ultimative Grand Canyon oplevelse? Så behøver du ikke lede mere! Hvad med en heldagstur, der kombinerer en tur i Grand Canyons veslige kant med en helikoptertur, et bådcruise på Coloradofloden og en gåtur over den new Grand Canyon Skywalk? Bestil din tur her!

Fra 3623 kr
Dansk
scroll flags right
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv