Sightseeing

Las Vegas er et sandt mekka af muligheder. Her finder du sightseeing ture i og udenfor Las Vegas, både rundt i byen og omkring fantastiske Nevada. Find din Las Vegas sightseeing tur her!

Sightseeing
 
Hoover Dam ekspres halvdagstur

Hoover Dam ekspres halvdagstur

Når du besøger Las Vegas må du ikke snyde dig selv for et besøg til Hooverdammen. Den kæmpe betondam i ligger på grænsen mellem de to amerikanske delstater Arizona og Nevada. Hooverdammen bliver ofte kaldt et verdens syv menneskeskabte underværker. Bestil din tur her!

Fra 0 kr
Hoover Dam City deluxe tur

Hoover Dam City deluxe tur

Kom med på en tur til den enestående Hooverdam og Lake Mead, den største menneskeskabte sø på det vestlige halvkulge. Denne heldagstur inkluderer også en frokostbuffet og en tur på en chokoladefabrik. Bestil din tur her!

Fra 0 kr
Hoover Dam og Lake Mead cruise

Hoover Dam og Lake Mead cruise

Oplev Hooverdammen og Lake Mead på denne fantastiske tur, som inkluderer en rundvisning af dammen, både under og over overfladen, et cruise på Lake Mead, en let frokost og en tur på en chokoladefabrik. Bestil nu for en dag fyldt med sjov udenfor Las Vegas.

Fra 0 kr
Hoover Dam ekspres halvdagstur inkl. helikoptertur

Hoover Dam ekspres halvdagstur inkl. helikoptertur

Kom med på en tur og nyd det enestående syn af Hooverdammen og Lake Mead. Denne tur inkluderer en helikoptertur, som tager dig henover området omkring Hooverdammen og Lake Mead, hvorfra du har en fantastisk udsigt udover en af de største menneskeskabte søer og dammen. Bestil din tur her.

Fra 0 kr
Lake Mead middagscruise

Lake Mead middagscruise

Tag på et fantastisk middagscruise ombord the Desert Princess, oplev den enestående udsigt til Hooverdammen og søen, det unikke landskab, dyrelivet omkring Lake Mead og nyd en dejlig middag. Bestil din tur her.

Fra 0 kr
Las Vegas Night Strip tur m. champagne

Las Vegas Night Strip tur m. champagne

Kom med os på en tur til den famøse Las Vegas Strip! Stop ved det velkendte 'Welcome to Las Vegas'-skilt for fotomuligheder og nyde en skål i champagne, oplev verdens største chokoladespringvand og se et fantastisk springvandsshow. Bestil nu!

Fra 507 kr
Las Vegas Hop-af Hop-på

Las Vegas Hop-af Hop-på

Oplev den fantastiske udsigt udover Las Vegas Strip og downtown-området fra toppen af en London-stil dobbletdækkerbus og udforsk byen i dit eget tempo. Køb dine Hop-af Hop-på billetter her.

Fra 335 kr
CSI: The Experience

CSI: The Experience

Spil rollen som crime scene investigator i CSI: The Experience i Las Vegas. Du vil blive guidet af videoer med medvirkende fra serien samt rigtige forensiske videnskabsmænd, du får lov at undersøge patronhylstre, sammeligne DNA og identificere kilden til et enkelt hårstrå. Book din tur til CSI: The Experience her.

Fra 275 kr
Dansk
scroll flags right
Ticmate
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv